The website uses cookies to provide services and in accordance with the information contained in the Privacy Policy. You can specify the conditions for storage or access to cookies in your browser.
×
  » Catalog » Cărți » Cutii pentru carti
Schimbă țara
Store Logo
Contul tău
Sign In
 
Ați uitat parola?
Calculator de prețuri
Cărți
Cărți cu coperți broșate (Paperback)Cărți cu coperți dure (Hardback)Carti din carton - softcoverCarti din carton - hardcoverBroșuriWire-OFile cu margini colorateCutii pentru carti
Ajutor pentru proiecte
Generator de șabloane pentru coperțiGenerator de coduri ISBN
Cart de cumpărături
0 items
Contact
Informații
Livrare rapid chiar la tine la ușă!

Cutii pentru carti

Cutia noastră de cărți vă va proteja produsele și le va oferi un caracter unic și elegant. Va funcționa perfect pentru titluri unice, trilogii și serii extinse de publicare. Acoperită cu un finisaj laminat și rafinată cu lac UV spot sau folie metalică, va deveni o alegere firească pentru cei care caută un cadou exclusivist, mai ales dacă optezi pentru un design îndrăzneț care să se potrivească cu copertele titlurilor din interior. De asemenea, puteți utiliza cutia ca parte a unei campanii promoționale. Trimiterea cărților către clienti și influenți vă va crește șansele de a atrage atenția cu fotografii și videoclipuri.

Productie
La Books Factory, facem cutia din carton de 350 g/m2 cu tip de imprimare standard. Această tehnică înseamnă imprimare color sau monocrom de înaltă calitate, caracterizată prin densitate mare, negru intens. Puteți acoperi imprimarea cu toate tipurile de finisare de laminare disponibile și puteți utiliza o gamă largă de rafinamente – lac UV plat și 3D spot și folie metalică plată și 3D auriu sau argintiu.

Ce ne face unici?
Trei cleme pe coloană și lipirea puternică pe partea scurtă disting cutia noastră. Se pliază excepțional de ușor, așa că nu ocupă mult spațiu și poate fi depozitat convenabil. Decupajele pentru degete, care garantează inserarea și îndepărtarea fără probleme a cărților, completează confortul utilizatorului.

Am putea vorbi mult timp despre beneficii, soluții aplicate și tehnologie. Dar de ce, când îl poți evalua sau atinge singur? Exact.

Cutie de mostre
Am conceput „Cutia de mostre” ținând cont de tine. Pentru a-l primi, scrieți la sample@booksfactory.eu. Acest produs vă permite să examinați îndeaproape toate elementele menționate.


Caracteristici cheie:
  • Dimensiune maxima: [mm]x[mm]x[mm],
  • Dimensiune minima: [mm]x[mm]x[mm],
  • material: 350 g/m2 carton,
  • modul de printare: standard,
  • finisaje posibile: lucios, mat and mat fin la atingere, lac UV normal sau 3D, folie metalica plata sau3D,
  • usor de pliat si depozitat.

Toate comenzile sunt supuse termenilor și condițiilor noastre.

Prețuri 

Toate prețurile sunt prețuri nete.

Condiții de plată

• Plata în avans prin transfer bancar sau online,

• Plata prin transfer bancar cu termen de plată amânat(împrumut comercial), doar după completarea anumitor documente specifice.

Livrare

Din ușă în ușă, de către UPS. În cantități de până la 30 de kg.