The website uses cookies to provide services and in accordance with the information contained in the Privacy Policy. You can specify the conditions for storage or access to cookies in your browser.
×
  » Catalog » Termeni și condiții generale
Schimbă țara
Store Logo
Contul tău
Sign In
 
Ați uitat parola?
Calculator de prețuri
Cărți
Cărți cu coperți broșate (Paperback)Cărți cu coperți dure (Hardback)BroșuriWire-O
Ajutor pentru proiecte
Generator de șabloane pentru coperțiGenerator de coduri ISBN
Cart de cumpărături
0 items
Contact
Informații
Livrare rapid chiar la tine la ușă!

Termeni și condiții generale

HEADING_TITLE

1. General – Rolul Contractelor

Următorii termeni și următoarele condiții se aplică tuturor relațiilor de afaceri ale companiei  PRINT GROUP Sp. z o.o. (SRL). Adresa companiei:
str. Cukrowa 22, 71-004 Szczecin, Polonia, Registrată la: 
Judecătoria regională din Szczecin
A VII-a secție comercială a registrului Curții Naționale
KRS Nr.: 0000289351
în următoarele rânduri, numit contractor, pe pagina web a www.booksfactory.ro. Va fi numit “client” în următorii termeni și condiții, atât consumatorul, cât și antreprenorul. Deviarea de la condiții, contrariarea acestora sau completarea cu alți termeni și condtiții, chiar dacă e făcută în mod conștient, nu sunt o parte integrală a contractului, decât dacă validitatea acestora a fost aprobată în mod explicit. În fiecare caz, relevantă este validitatea versiunii contractului de la ultima concluzie.

2. Concluziile contractului
 1. Registrarea în sistemul Print Group reprezintă confirmarea cunoașterii regulațiilor și reglementărilor prezente, actualizate pe website, precum și acceptarea formelor schimbărilor ce au avut loc, și a actualizărilor recente, care vor fi executate, în general, la finalul calendaristic al fiecărei luni. Actualizările vor fi puse în practică în decursul a 7 zile de la anunțarea acestora, înafara cazului în care clientul ne va informa în scris despre refuzul schimbărilor.
 2. Se va considera că ați plasat un ordin prin care vă legați de produsele conținute în coșul de cumpărături după ce v-ați introdus datele personale și ați dat click pe butonul “Confirmați comanda”, din ultimul pas al plasării unei comenzi. Confirmarea chitanței comenzii este trimisă clientului prin email imediat după ce comanda a fost plasată. Această confirmare informează clientul că achiziția sa a fost primită de către www.booksfactory.ro. www.booksfactory.ro acceptă comanda clientului, iar contractul de cumpărare e considerat terminat în același timp. Prin confrimarea chitanței, clientul primește toate informațiile relevante acestuia pentru înregistrările necesare. Dacă nu primiți ordinul de confirmare din partea noastră în mai puțin de 2 săptămâni, ordinul dumneavoastră nu mai prezintă nicio legare de produsele alese.
 3. Pentru ordine care sunt distribuite unor părți terțe (third party), persoana care va plasa comanda va fi considerată client. Dacă distribuția către o terță parte e pentru câștigul/beneficiul lor sau dacă destinatarul respectiv va folosi produsele va ridica produsele și le va folosi pentru a obține, mai departe, alte câștiguri din produsele noastre, atunci atât persoana care a plasat ordinul, cât și destinatarul terței părți sunt considerați clienți. Prin plasarea unei astfel de comenzi, clientul iți dă acordul în mod clar că este de acord cu acesti termeni și condiții.
 4. Dacă ordinul se face pentru o parte terță, fără să conteze dacă se va folosi numele cuiva specific sau al terței părți, atât persoana care a plasat comanda, cât și cea care a primit chitanța vor fi considerate a fi un singur client colaborativ. O schimbare a chitanței la o dată viitoare după completarea proceselor contabile și financiare reprezintă nevoia clientului pentru o altă chitanță, care înseamnă o promisiune colaterală de garanție sau presupuneri cumulative ale unor datorii.
 5. Comenzile care încalcă sau violează Constituția Republicii Poloneze sau valori etice fundamentale nu vor fi procesate.
 6. Pentru comenzi în străinătate, comenzile vor fi procesate exclusiv în limba engleză.

3. Termene limită pentru completarea și condițiile de livrare a comenzilor
 1. Termenii executării comenzilor pentru produse individuale, prevăzute direct pe pagina web, lângă un anumit produs, sunt aproximative.Depășirea acestora nu acordă dreptul niciunei reclamații legale, penalizări sau compensații. Datele de îndeplinire ale comenzii depind de sarcina de producție curentă.
 2. Contractantul nu e răspunzător pentru acordul său în legătura cu datele neobligatorii de completare a proiectelor sau de finalizare ale transportuluiÎn cazul nerespectării datelor de transport care au fost acceptate în mod explicit ca și obligatorii pentru contractant, valoarea compensației e limitată de valoarea comenzii; alte pretenții sunt excluse, înafara cazului în care eșecul de a respecta termenul de livrare care fusese acceptat ca fiind obligatoriu e bazat pe un act specific sau pe neglijența totală a contractantului sau al unui reprezentant legal sau al unui asistent al contractantului.
 3. Perioada de livrare va fi extinsă automat în toate cazurile care prezintă forțe extreme, atâta timp cat împiedicarea respectivă există. Termenul “forțe extreme” include, în special, greve și tulburări operaționale – precum probleme cu link-urile de date – atâta timp cât aceste tulburări au o influență dovedită asupra perioadelor de livrare. Acest lucru se aplică și dacă tulburările apar la unul dintre partenerii noștri contractați. Contractantul nu va fi ținut răspunzător în circumstanțele anterioare nici dacă întârzierile vor fi cauzate de o tulburare deja existentă.
 4. Datorită faptului că booksfactory.ro nu vinde produse materiale, nu rămâne niciodată cu stocul gol sau să nu fim capabili să respectăm comenzi. Dacă aceste comenzi sunt întârziate prin violarea termenilor de livrare specificați pe site ul nostru, Booksfactory.ro vă va contacta în cel mai scurt timp posibil.
 5. Din cauze tehnice, Print Group își rezervă dreptul de a executa ordine incomplete sau depășite , care vor fi completate cu un +/-4%, dar nu cu peste 20 de copii diferență (în plus sau în minus). Ambele cazuri (comenzi incomplete sau depășite) vor fi tratate ca fiind terminate și vor fi executate în timp ce se vor menține diferențele cantitative specificate mai sus, precizându-se aceste diferențe în documentele de vânzare-cumpărare.
 6. Orice plată mai mare sau mai mică decât e necesar va fi luată în considerare în timpul execuției plății următoare.

4. Plăți
 1. Prețurilor specificate pe pagina web li se aplică notificarea că detaliile comenzii clientului rămân neschimbate.
 2. Dacă un transport de articole trebuie trimis din nou din cauza unei erori sau dorințe ale clientului, clientul va suporta costurile necesare. Dacă ne este oferită o adresă greșită, iar taxa transportului este nulă (transport tax-free), pe care contractantul nu se aștepta să o identifice prin grija rezonabilă așteptată de la un om de afaceri, clientul va trebui să suporte datorita lăsată de taxele pierdute. Dacă acest client e o firmă cu domiciliul într-o țară non-UE, factura va fi procesată fără un certificat de taxe de vânzare.
 3. Costurile adiționale aferente împachetării, transportului, expedierii și a altor procese legate de expedierea coletului vor putea fi văzute în lista de prețuri. Costurile conversiilor de date, printărilor de test și a muncii asemănătoare cu scopul de a prepara întreaga comandă, care sunt pornite de la client, vor fi taxate cu 20.00 EUR/oră.
 4. Când vor fi executate comenzi marcate ca expediate, urgent sau expres, unde data finală (deadline) diferă de cea standard, Print Group va percepe o taxă în funcție de lista de prețuri curentă sau care a fost acceptată de client, printr-un reprezentant de vânzări.
 5. Timpul de plată indicat se aplică clientului.
 6. Prețurile ce pot fi aplicate la momentul plasării unei comenzi trebuie să fie valide. Nu va exista nicio ofertă promoțională.
 7. Toate comenzile vor fi executate după ce plata în întregime a fost primită de contractant/furnizor.
 8. Modificările ulterioare, însemnând după ce am acceptat comanda, vor fi facturate către client. Orice fel de schimbare ale datelor comerciale ale comenzii (primitorul chitanței, adresa de livrare, tipul de transport, metoda de plată ș.a.m.d) vor fi considerate modificări ale comenzii,de asemenea. Schimbările care apar la cererile clientului sau corectări ale adresei de către serviciul de transport (adrese greșite sau incomplete) vor fi supuse unei taxe neschimbabile de 10.00 EUR.
 9. Print Group își rezervă dreptul de a vinde sau transfera creanțe datorită serviciilor predate către entități implicate în cumpărarea de datorii.
 10. În cazul unor restanțe de plată de mai mult de 7 zile, creanțele vor fi transferate automat către departamentul de colectare al datoriilor, care va începe procedura de colectare. După inițierea procedurii de colectare, clientul acceptă și e de acord să suporte costuri adiționale care au legătură cu această procedură și cu rata de penalități, cu o valoare de două ori mai mare decât cea a dobânzii legale, taxată pentru fiecare zi în care plata nu a fost efectuată. Costurile de executare necesare vor fi determinate de fiecare dată depinzând de forma de recuperare și de activitățile întreprinse, în conformitate cu costurile suportate de către Print Group.

5. Warranty, Customer Service
 1. În toate cazurile, clientul va fi obligat să inspecteze datele furnizate imediat după primire pentru a asigura conformitatea cu contractul. Același lucru este valabil pentru datele corectate anterior și intermediar.
 2. Defectele evidente ne vor fi raportate în scris de către client (întreprinzător) într-o perioadă de timp de o săptămână de la primirea lotului, prin formularul de reclamație, în caz contrar afirmarea garanției va fi exclusă. Expedierea punctuală este suficientă pentru a respecta termenul limită. Defectele ascunse care nu au fost detectate de client în timpul inspecției imediate la livrarea mărfurilor vor fi raportate în scris în termen de 4 săptămâni după ce mărfurile au părăsit fabrica.
 3. În cazul revendicărilor justificate, consumatorii au posibilitatea de a alege fie să remedieze defectele, fie să înlocuiască bunurile. Suntem îndreptățiți să refuzăm performanța suplimentară selectată de client dacă este posibilă numai cu costuri disproporționate și un alt tip de performanță suplimentară este posibil fără a atrage dezavantaje substanțiale pentru client. Garantăm inițial întreprinderilor să corecteze sau să înlocuiască mărfurile defecte la alegerea noastră. În fiecare caz, performanța suplimentară rămâne limitată la nivelul valorii comenzii. Același lucru se aplică în cazul unei cereri justificate de rectificare sau înlocuire. În cazul în care remedierea nerespectării sau întârzierii înlocuirii nu se realizează sau nu are succes, clientul va rezilia contractul. Răspunderea pentru daune ulterioare va fi exclusă.
 4. Identificarea defectelor numai a unei părți din bunurile furnizate nu dă dreptul clientului la o revendicare pentru întreaga livrare.
 5. Pentru abateri în compoziția materialelor, contractantul este răspunzător doar pentru suma propriei creanțe față de furnizorul său. Într-un astfel de caz, contractantul este eliberat de răspundere atâta timp cât își transferă creanța împotriva furnizorului către client. Contractantul este răspunzător ca garant, atâta timp cât nu există cereri împotriva furnizorului implicit al contractantului sau astfel de cereri nu pot fi puse în aplicare.
 6. În cazul în care datele furnizate de client nu corespund cu cerințele Booksfactory.ro, se vor aplica liniile directoare enumerate în „Cerințe de tipărire”.
 7. În cazul în care clientul, chiar dacă i se solicită, nu a furnizat o imprimare a fișierelor tipărite și nu a acceptat dovezile sau probele create de noi, suntem eliberați de răspundere. Reclamările în acest context nu vor fi acceptate.
 8. Livrările peste sau sub livrare în limita a 10% din sumele comandate trebuie acceptate.
 9. Serviciu clienți: Putem fi contactați telefonic de luni până vineri de la 9:00 la 17:00, Telefon: +48 91 812-43-49 intern 28, Fax: +48 91 812-43-49 intern 30, E-mail: info@booksfactory.ro Vă rugăm să aveți răbdare dacă nu reușiți să ne contactați imediat din cauza unui volum ridicat de lucru. Ne puteți contacta oricând pe e-mail.

6. Răspunderea pentru daune
 1. În cazul în care contractantul expediază articolul într-o altă locație decât adresa de livrare specificată de client, riscul va fi transferat clientului atunci când contractantul livrează mărfurile către compania de expediere, transportatorul de mărfuri etc. . Acest lucru nu se aplică dacă clientul este utilizatorul final.
 2. Cererile clienților pentru plata daunelor sunt, sub rezerva următoarelor reguli, excluse dacă dauna a fost cauzată intenționat sau cauzată de neglijență gravă. Acest lucru este valabil și pentru neglijența ușoară care încalcă obligațiile cesionarilor noștri.
 3. Cerința de renunțare la o declarație de daune nu se aplică dacă am încălcat neglijent o obligație contractuală esențială; cu toate acestea, obligația noastră de a despăgubi într-un astfel de caz este limitată la prejudiciul previzibil tipic contractual. Antreprenorul nu va fi în mod special răspunzător pentru pierderea profiturilor potențiale din afaceri sau a potențialelor economii. Acest lucru se aplică și tuturor daunelor cauzate de angajații, reprezentanții sau cesionarii noștri. De îndată ce articolul a fost predat unui agent de expediție, transportator de marfă sau serviciu poștal, dar cel târziu la plecarea acestuia din sediul companiei noastre, clientul va suporta riscul pentru articol dacă clientul nu este consumatorul. Transferul riscului către client are loc, de asemenea, cu livrări cu plată sau cu livrare gratuită, dacă clientul nu este consumatorul. Fiecare livrare în care daune externe sunt vizibile trebuie acceptată de către client numai după primirea confirmării daunelor de la expeditor sau transportator. Dacă acest lucru nu se face, toate cererile de despăgubire sunt pierdute.
 4. Toate originalele predate nouă vor fi tratate cu grijă. Vom fi răspunzători în cazul deteriorării sau pierderii acestora numai în măsura valorii materiei prime. Sunt excluse toate cererile ulterioare de orice fel.
 5. Comandarea unei verificări de date:dacă o comandă este plasată pentru o verificare a datelor, vom verifica datele dvs. de imprimare în ceea ce privește rezoluția, bleed-ul, formatul datelor și încorporarea fontului. De asemenea, puteți comanda această opțiune suplimentară pentru fiecare produs. Nu oferim nicio garanție pentru erorile de ortografie și de tipografie, reproducerea culorii sau problemele care pot apărea dacă se depășește aplicarea maximă a culorii de 300%. Practic, setările de tipărire și poziția de pliere nu sunt, de asemenea, verificate, deoarece considerațiile de proiectare pot avea o importanță capitală în acest caz.

7. Proprietate

Imprimatele și publicațiile electronice sunt produse pe baza specificațiilor conținutului clientului. Din acest motiv, clientul este răspunzător față de Booksfactory.ro cu dreptul fără rezervă pentru utilizarea, propagarea și circulația tuturor fișierelor transferate, inclusiv a textelor și a materialelor ilustrate. În plus, clientul este răspunzător ca tipărirea comandată de acesta să nu fie acoperită de drepturi de autor, drepturi comerciale sau drepturi de brevet deținute de o terță parte și că interiorul și conținutul acestei lucrări nu va ofensa nici o reglementare legală sau moralitatea concurenței.


8. Aviz legal și înștiințări
 1. Putem, cu consimțământul clientului, să ne referim la compania noastră, în mod adecvat, pe produsele rezultate din contract. Clientul poate refuza consimțământul numai dacă are un interes predominant în acesta.
 2. Ne rezervăm dreptul, chiar și fără permisiunea explicită a clientului, de a trimite reprintări ale comenzilor ca mostre de calitate către terți.

9. Transmiterea și arhivarea datelor de tipărire

În cazul în care consumatorul și clientul transmit date de tipărire, indiferent de metoda utilizată și mai ales în cazul transmiterii electronice a datelor de tipărire și a schimbului de suporturi de date, contractantul nu își asumă nicio răspundere pentru transmiterea sau păstrarea în siguranță a datelor de tipărire. Datele de tipărire nu vor fi arhivate de către contractant. Contractorul nu va plăti nicio compensație pentru pierderea datelor, iar dacă datele trebuie căutate sau reproduse, aceasta va fi obligația clientului.


10. Protecția datelor
 1. Contractantul este obligat să vă informeze în detaliu, în calitate de client al contractantului, despre felul, domeniul și scopul colectării, prelucrării și utilizării datelor personale care sunt necesare pentru executarea comenzilor, precum și dreptul dvs. de a vă opune utilizării. profilului dvs. anonim. Datele dvs. stocate în incinta noastră vor fi tratate confidențial și vor fi transmise întreprinderilor noastre partenere numai atunci când este necesar pentru executarea comenzii dumneavoastră. Datele dvs. nu vor fi transmise altor companii care nu aparțin grupului nostru de afaceri în scopul publicității sau al studiilor de piață.
 2. Clientul este de acord în mod explicit cu privire la colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor sale personale. El poate revoca acordul de stocare și prelucrare specifică a datelor sale în orice moment, în scris sau prin transmiterea unui e-mail la info@booksfactory.ro. Aceasta va însemna ștergerea completă a profilului său din baza noastră de date.

11. Legea aplicabilă, Locul Încheierii, Locul Jurisdicției
 1. Se aplică legile Republicii Polone, cu excepția cazului în care valabilitatea unei legi poloneze intră în conflict cu reglementările obligatorii.
 2. Prevederile Convenției ONU privind contractele de vânzare internațională de bunuri nu se aplică( UN Convention of Contracts for the International Sale of Goods).
 3. Pentru acordurile cu oameni de afaceri, persoane juridice de drept public sau active separate de drept public, locul exclusiv de îndeplinire (încheiere) și locul de jurisdicție vor fi domiciliul legal al contractantului (Szczecin).
 4. Dacă consumatorul final privat nu are reședința în Uniunea Europeană, locul de jurisdicție va fi domiciliul nostru legal.
 5. Legile locului de reședință al consumatorului final pot fi, de asemenea, aplicabile tranzacțiilor cu consumatorii finali din Uniunea Europeană, dacă aceasta se ocupă cu siguranță de reglementările legate de legislația consumatorilor.
 6. In cazul unor discrepante intre versiunile limbilor, versiunea poloneza a Termenilor si conditiilor va prevala.
 7. Disputele sunt guvernate exclusiv de legea poloneza. In situatii care nu sunt prevazute in Termeni si conditii, vor fi aplicate cele mai relevante dispozitii legale conform legii poloneze.

12. Drepturi de autor

Toate mesajele, grafica și aspectul site-ului web ale contractantului servesc exclusiv pentru informarea clienților noștri. Se folosesc pe propriul risc. Toate datele din acestea sunt protejate prin drepturi de autor; copierea și tipărirea întregului site web este permisă numai în scopul plasării unei comenzi la compania noastră. Fiecare act de prelucrare, copiere, diseminare sau expoziție publică depășește utilizarea obișnuită și reprezintă o infracțiune împotriva legii drepturilor de autor, care va fi urmărită penal cu o cerere de despăgubire. Toate celelalte mărci comerciale, nume de produse și nume de companii, precum și siglele acestora de pe site-ul nostru web sunt proprietatea exclusivă a proprietarilor respectivi. Toate drepturile sunt rezervate.


13. Impressum / Informații despre furnizor

PRINT GROUP Sp. z o.o. (PRINT GROUP S.R.L.)
Domiciliu societate: 71-004 Szczecin, str. Cukrowa 22
Curtea de înregistrare:
S±d Rejonowy din Szczecin (Judecătoria Regională din Szczecin)
VII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru S±dowego (Secția a VII-a Comercială a Registrului Curții Naționale)
Nr. KRS: 0000289351
Nr. ID TVA: PL 8522520116
Continue