The website uses cookies to provide services and in accordance with the information contained in the Privacy Policy. You can specify the conditions for storage or access to cookies in your browser.
×
  » Catalog » Cerințe necesare printării
Schimbă țara
Store Logo
Contul tău
Sign In
 
Ați uitat parola?
Calculator de prețuri
Cărți
Cărți cu coperți broșate (Paperback)Cărți cu coperți dure (Hardback)BroșuriWire-O
Ajutor pentru proiecte
Generator de șabloane pentru coperțiGenerator de coduri ISBN
Cart de cumpărături
0 items
Contact
Informații
Livrare rapid chiar la tine la ușă!

Cerințe necesare printării

HEADING_TITLE

Rezoluția imaginilor

Vă recomandăm o rezoluție minimă a imaginii de 300 dpi (pentru dimensiunile originale ale imaginii)

Zona de bleed (sângerare – parte care se taie la finisare)

Adăugarea cotelor de bleed servește drept toleranță pentru diferențele de tăiere. Fonturile și informațiile importante, cum ar fi siglele, adresele, textele etc., care nu pot fi tăiate trebuie plasate la cel puțin 5 mm de la marginea formatului final. Vă rugăm să vă abțineți de la a folosi margini sau contururi albe sau colorate creativ.
Dacă clientul ne trimite datele de tipărire în formatul final (fără bleed/ sângerare), datele vor fi ajustate automat. În unele cazuri, corectarea datelor dvs. este la latitudinea angajaților noștri. Vă rugăm să rețineți că, în fiecare caz, la efectuarea acestor ajustări, vom face acest lucru având în vedere interesele dumneavoastră. Acest tip de modificare a aspectului trebuie acceptat de către client. Același lucru este valabil și pentru clienții care au furnizat date cu margini albe de taiere.
Hârtia este un material natural care este supus unor fluctuații specifice ca urmare a unor factori de mediu precum temperatura și umiditatea. Prin urmare, poate exista o abatere de până la un milimetru în timpul sângerării (bleed-ului) finale. Vă rugăm să rețineți că aceste diferențe de tăiere pot afecta și plierea.

Modul color CMYK

Vă recomandăm să utilizați modul de culoare CMYK pentru datele de imprimare. Datele RGB și toate culorile speciale (dacă se comandă 4/4 culori) vor fi convertite automat în schema de culori CMYK. Profilurile de culoare încorporate care se abat de la condiția de ieșire FOGRA39 (ISO acoperit v2) sau FOGRA47 (PSO neacoperit ISO12647) vor fi considerate și contrabalansate în timpul conversiei schemei de culori. Rețineți că schimbarea culorii poate avea loc în timpul conversiei.

Încorporarea fonturilor

În cazul fișierelor PDF, toate fonturile trebuie convertite în paths sau complet încorporate (fără subgrupuri, inclusiv fonturi standard). Dacă nu este cazul într-un fișier PDF, întreruperile de linie pot ajunge să fie deplasate, caractere speciale omise sau înlocuite. Vă recomandăm conversia suplimentară în paths (sau curbe) a tuturor fonturilor. Asigurați-vă că caracterele goale sunt convertite corect. Dacă nu este cazul într-un fișier PDF, întreruperile de linie pot ajunge să fie deplasate, caractere speciale omise sau înlocuite. De asemenea, este recomandabil să creați un text negru 100%, deoarece un negru mixt format din mai multe cerneluri de tipărire creează un text cu calitate scăzută.

Aplicarea/reproducerea culorii

Numărul total maxim de cerneală CMYK pentru datele dvs. de imagine nu trebuie să depășească 300%. Un exces al aplicației recomandate de culoare poate duce la „descuamare” sau aglutinare. Reclamațiile și respingerile nu pot fi acceptate în acest sens. (Informații: va fi suficient să folosiți 100% segmente negre și 50% segmente Cyan pentru a descrie un negru frumos! Acest lucru se aplică în special tonurilor complete și fonturilor mari mapate).
Deoarece diferite tipuri de hârtie absorb culorile în mod diferit, reproducerea culorilor poate diferi optic. (de exemplu, papetărie (hârtie offset) și cărți de vizită (hârtie artistică tipărită).

Greșeli de ortografie/erori tipografice

Nu putem oferi garanție pentru greșelile de ortografie sau erori tipografice sau pentru poziția liniilor de pliere și de perforare.

Setări pentru supraimprimare

Nu verificăm setările de supraimprimare, deoarece considerațiile de design pot fi de primă importanță. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice modificare a formei vizuale a materialului tipărit dorit ca urmare a unor astfel de setări greșite.

CorelDRAW

Când exportați fișiere PDF din CorelDRAW, vă rugăm să convertiți toate fonturile în curbe și să reduceți toate transparențele. Dacă este necesar, utilizați standardul „PDF / X-la” ca bază.

Informații suplimentare

Formatele care diferă de formatul comandat vor fi reduse automat la formatul brut sau final care a fost comandat. O margine albă va fi adăugată dacă datele sunt transmise în format final (fără o limită de bleed/sângerare). Poate fi chiar lăsat la latitudinea personalului nostru de serviciu să decidă mărirea datelor transmise de dvs. cu 1 mm (pentru a preveni apariția unor goluri albe) sau scurtarea datelor cu 1 mm (pentru a ne asigura că nici o parte din conținut nu este tăiată).

În timp ce ne poziționăm plăcile de rulare combinate, din păcate, nu suntem întotdeauna capabili să luăm în considerare direcția de rulare a hârtiei. Nu se poate exclude niciodată faptul că pliurile se pot desface ușor uneori.

Fără atenție acordată comentariilor și câmpurilor de formular sau straturilor dintr-un fișier PDF. Ele vor fi anulate.

Fișierele TIFF nu trebuie să fie în mai multe pagini; va fi tipărită doar prima pagină.

Verificarea datelor implică încorporarea fontului, alocarea de bleed /sângerare și deschiderea fișierului. Nu vom verifica dacă elementele individuale sunt neclare.

Transparențele în fișierele PDF CorelDRAW trebuie reduse. Nu este posibil să procesați folii transparente live în aceste documente!

 

Continue